Çocuklar ağlar, Anne, baba anlar. Anne, baba ağlar, Çocuklar anlamaz. Anne ile baba, On çocuğuna bakar, On çocuk, onca çocuk, Anne ile babaya bakamaz.
PAKKİZE
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Anne ile baba, On çocuğuna bakar, On çocuk, onca çocuk, Anne ile babaya bakamaz ANLAMLI BİR DUYGU PAYLAŞIMIYDI.. YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN.. KUTLUYORUM EMEĞİ
Çok haklısınız anne babalar bakar büyütür meslek sahibi yapar amaneden se çocuklar anne babaya sahip çıkmaz ama çıkanlar azda olsa var tabiki..Allahım herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin Saygılarımla
Bakan var bakmayan da . Bakabilen de var bakamayan da. Fakat anne ve babanın hakkını ödemek mümkün değil. Elbette bakanlar hemen burada hem de ahrette mutlaka kazanacaktır. Düşündüren şiirdi yine. Düşündüren şiirlerinizi okumak gerçekten de zevk.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.