Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
nesnes
nesnes

ZOR

Yorum

ZOR

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

968

Okunma

ZOR

ZOR

FENAFİL AŞK İSTİYORSUN
YANIP KAVRULMAK İÇİN

SURETTE GÖRDÜĞÜN
AŞKA YANMAK İÇİN

DELİ DİVANE OLMAKLA
DAYANILIRMI AŞKA

KÖZ EDEN KAVURUCU YOLDA
SADECE KENDİN YANINDA

SUSUZ SUSUZLUĞU BİLERKEN
NASIL MECZUP OLUNUR Kİ

POST MECZUPLUK BİZİMKİSİ
ŞEHİR DUVARLARINDA

N.B

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL