Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Turgut GÜLER UZDU
Turgut GÜLER UZDU

Tek Bildiğin Şey

Yorum

Tek Bildiğin Şey

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

791

Okunma

Tek Bildiğin Şey

Adını ne koyacağım,
Ayrılığın oturmuş yüreğime;
Ne sevmek bilirsin ne sevilmek,
Tek bildiğin
Sessizce gitmek.

Feryatlarımı duymazsın,
Çağırırım gelmezsin,
Ne öpmek bilirsin, ne öpülmek
Tek bildiğin
Sevmeden sevilmek.

Nereye kadar sürecek,
Hep kalpleri ağlatacaksın,
Sana göre değil aşkı tatmak,
Tek bildiğin
Seni sevenleri aldatmak.

Dilerim Allah’tan,
Sen de bir gün yanarsın...
Aşık olup pervane gibi,
Hep gözlerinde arattığın ışığı
Sen de başka gözlerde ararsın.

Turgut Uzdu

(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tek bildiğin şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek bildiğin şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tek Bildiğin Şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güler
Güler, @guler
16.8.2007 18:26:43



Çok güzel çalışmaydı yürekten kutlarım.
AYLAVYOU
AYLAVYOU, @aylavyou
16.8.2007 17:51:01

güzel bir anlatım di şiir tadında okudum tebrıklerimle,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL