Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ßy CaSaNoVa
ßy CaSaNoVa

Sevda Üstüne

Yorum

Sevda Üstüne

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1217

Okunma

Sevda Üstüne

Sevda nedir diye sorma bebeğim
Sevda yüreğindir, sevda başımdır,
Sevdayı anlat deme çiçeğim
Sevda dudağındır, sevda kaşındır,
Sevda bir tel saçın, sevda gözündür,
Sevda hayalindir , sevda yüzündür,
Sevdayı göster deme güzelim
Sevda mutluluktur, sevda hüzündür,
Sevda anlatılmaz, sevda bir yumak
Sevda ağlayışım, sevda gülüşüm
Sevda nedir diye sorma birtanem
Sevda sanki her gün, bir kez ölüşüm ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda üstüne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda üstüne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda Üstüne şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL