Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ibrahim çakal
ibrahim çakal

SENİ SENLE ALDATIYORUM...

Yorum

SENİ SENLE ALDATIYORUM...

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1005

Okunma

SENİ SENLE ALDATIYORUM...

sensiz Asla Olmazki Seni aldatıyorum! Seni sensizliğinle aldatıyorum .O hep benimle çünkü..Senin olmadığın zamanlarda , senin yokluğunda hep o tesselli ediyor beni . Sen yüzüstü bırkakıp gittiginde hep o kapılarını açıyor bana .Her gece koyun koyunayım onunla , sımsıkı kavrıyorum belinden öylesine seviyorum iste onu . Sen fazlasın bu aşkt...a seni senle sensiz yaşamaktansa , seni sensiz hayalinle yaşamayı tercih ediyorum İhanetim büyük ,Git Şimdi...!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni senle aldatıyorum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni senle aldatıyorum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SENLE ALDATIYORUM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
10.3.2011 09:57:40
5 puan verdi
Sevgili İbrahim kardeşim

Yaşadığımız sürece aşkalrımız vardır vatan aşkı doğa aşkı bunun bilinci ile çalışır hayata tutunuruz ve birde çok sevdiğimiz halde kendimizi anlatamadığımız bizde iz bırakan sevdiğimiz vardır ki onu kovsakta gitsede silemeyiz çünkü o hep vardır.

Tebrik ederim sevgi saygı ve selam ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL