Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

BELKİ

Yorum

BELKİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

BELKİ

BELKİ

Zamana
Karşı duruyor
Sevgimiz;
Yapayalnız
Çırılçıplak,
Çaresiz.
İnsanın
Yüzünü tırmalayan
Ayrılık rüzgarları
Hatırlatıyor,
Sensiz
Noksan kaldığımı.

Bilinmez
Diyarlar varmış.
Yeni anladım.
Tedbir bu ya,
Biletimi
Yeni aldım
Cebimde.
Binerim birgün
O meçhule giden
Trene.
Masallar başlar,
Umutlar yeşerir
Belki de...



(21. 4. 2002 3. Şiir Kitabımdan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
28.2.2011 13:50:00
Bilinmez
Diyarlar varmış.
Yeni anladım.
Tedbir bu ya,
Biletimi
Yeni aldım
Cebimde.

Fark yaratan dizeleri kutlarım şairim.
Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL