Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sen-leyim
sen-leyim

VAZGEÇMEYECEĞİM

Yorum

VAZGEÇMEYECEĞİM

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1524

Okunma

VAZGEÇMEYECEĞİM

Her gece uykuyu özler oldum senin yüzünden
Seni düşünmekten seni hayal etmekten
Korkar oldum seni sevmekten
Kendime bile bakmıyorum
Vazgeçmişim kendimden gençliimden
Bildiğim bi şey var
Vazgeçmeyeceğim seni sevmekten
Nasıl bir sevda dır ki anlamadım gerçekten
Yüreğim daralıyor
Gözlerim doluyor seni düşünmekten
Bıkmadım bıkmayacağım
Senden bitmeyen sevginden
Özlemin yığılsa da yüreğimde
Vazgeçmeyeceğim senden özlemekten
En önemlisi sevmekten
Fırtınalar kopsada içimde
Kanasada yaram her anışımda seni
Yağmurlar yağsada her gece gözlerimden
Vazgeçmeyeceğim seni sevmekten

İnan özledim seni
Özledim gül kokan tenini
Beni benden alan gözlerini
Hayalini özlemeyi bile özledim
Seni sevmekten vazgeçmedim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vazgeçmeyeceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vazgeçmeyeceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAZGEÇMEYECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL