Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gizemci
gizemci

AŞKMI RÜYAMI?

Yorum

AŞKMI RÜYAMI?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1337

Okunma

AŞKMI RÜYAMI?


Bir rüyamı yaşamak?
Sahilde beyaz köpüklü dalgalarla beraber,
Martılar senfonisi.
Derinden derine çarpıyor kalbim,
Yakalanmış bir martı gibi,
Kollarında gecenin…
Zaman cellâdına bir söz geçirebilsem,
Seneler dönse de geriye,
Yeniden uçurtsam uçurtmaları,
Beraber seninle topaç çevirsek,
Doyasıya yaşasam çocukluğumu.
İnsan feleğin elinde oyuncak,
Sen de geçir zamanı yaprak, yaprak.
Bir gül gibi bahar da yüreğin,
İçimde beni sakla kalacak,
Unutma kalbimde sensin yalnız sen kalacak.
Hayaller seni sayıklayan bir divane,
Sen zaman içinde kaybettiğim bir gül,
Bense hayaller okyanusunda bir sal,
Gidiyoruz, Zaman içinde bir yolcu gibi,
Kader kaleminin elinde,
Bir o yana bir bu yana salınıyoruz.
Yakamozlar gözlerinde ışıldarken,
ben hep senin ateşinde yanarım Ey gül

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkmı rüyamı? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkmı rüyamı? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKMI RÜYAMI? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL