Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TİLHABEŞLİ FİLOZOF
TİLHABEŞLİ FİLOZOF

NEYLESİN!!!

Yorum

NEYLESİN!!!

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1094

Okunma

NEYLESİN!!!

NEYLESİN!!!

Aşkım isyanlarda benim,
Baykuşlar neyler derdimi,
Viran olmuş naçiz bedenim
Baykuşlar neyler derdimi...

Sevdamı soldurma benim
Baykuşlar neyler derdimi,
Duman oldu hayallerim
Baykuşlar neyler derdimi...

Gönlümü yaktı ellerim
Baykuşlar neyler derdimi,
Yalan oldu sevdiklerim
Baykuşlar neyler derdim...

Yanar yanar hep ağlarım
Baykuşlar neyler derdimi,
Gülmek bana haram haram
Baykuşlar neyler derdimi...

Kimdir benim Aziz dostum
Baykuşlar neyler derdimi,
Haber var haber var haber!
Baykuşlar neyler derdimi;

Gitti yüreğimden canım
Baykuşlar neyler derdim.,
Sevdiğim bekliyor beni
Baykuşlar neylesin beni...

Yıl:23.04.2004
Saat:15.00-15.30
Kadıköy/İst.
EROL KEKEÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Neylesin!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neylesin!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYLESİN!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL