Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MF.G
MF.G

İNTİHAR

Yorum

İNTİHAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

904

Okunma

İNTİHAR

SIR AT KALBİNİN SONUNDAKİ SIRATTAN,
YOKSA MİŞLİ OLURSUN GELECEK KUŞAKTAN,
DUR VE AN MİŞLİ YILLARI KAYBEDERSIN DURMAKTAN,
KUR VE AN İÇİNDEKİ BÜTÜN İYİLİKLER KURAN’DAN.

HER NEFES BAŞI YOL ALIRSIN YOLCUDAN,
SAHİP OLDUĞUN BÜTÜN KÖTÜLÜKLER KİRLİ ÇARŞAFTAN,
DURMAK İSTERSİN SON NEFESTE DURAKTAN,
FAKAT TERSİ OLUR HER SEFERDE YENİ BAŞTAN.

SONSUZLUĞU DÜŞLERSİN SONU BULMAK İÇİN KAFADAN,
NAFİLE GEÇER ZAMAN AĞLARSIN AN BE AN,
İSTEKLERİNİN TERSİ OLUR KOPARSIN HAYATTAN,
VE İNTİHAR EYLEMİ HER ŞEY SİL BAŞTAN....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İntihar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İntihar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNTİHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL