Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
dyigman
dyigman

Sevgilim

Yorum

Sevgilim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

843

Okunma

Sevgilim

Sanki gökte ki güneşsin
Eridi gönlümde karım..
Kalbimi yakan ateşsin
Ondört şubatta yanarım.

Yudum yudum içsem seni,
Söner ateşim kalbimde
Öpüp, koklasam gül teni
Bayram eder bedenimde.

Gül gibisin,çok güzelsin
Gönül bahçemde açarsın.
Benim için çok özelsin.
Halâ kalbimde yaşarsın.

Hayalimde, gönlümdesin.
Sensiz geçer günüm yasla,
Yaşıyorsun kalbimdesin
Unutamam seni asla.

Bu gün sevgililer günü
Kalbim kırık, kollarım boş,
Unutalım bizler dünü
Haydi sen kollarıma koş.

Durmuş YIĞMAN

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL