Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şerefli
Şerefli

GİDER

Yorum

GİDER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1084

Okunma

GİDER

Güvenme dünyada saltanatına
Birgün olur hepsi yok olur gider
Kurduğun hayaller geçmez eline
Butün ümitlerin yıkılır gider

Terketme sünneti farzı daim yap
Cümlemiz Allah’a inanalım hep
İnsanda olursa haya ve edep
Günahları baştan dökülür gider

Can alıcı gelir birgün kapına
Canın alır gider bakmaz yapına
Kıl namazı sarıl iman ipine
Kıyamet gömleği dikilir gider

ŞEREFLİ der kanma dünya malına
Başın çevir biraz Allah yoluna
Bindirirler birgün ağaç dalına
Arkandan ağıtlar yakılır gider.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gider Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gider şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL