Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
Aşk Böcüsü
Aşk Böcüsü

İLAN- I AŞK OLDU

Yorum

İLAN- I AŞK OLDU

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1780

Okunma

İLAN- I AŞK OLDU

İLAN- I AŞK OLDU

Aşkı seninle tatdı bu yürek
Rüzgâr oldu sel oldu
Dağıttı bütün mevsimleri
Sonbaharda yaz oldu
Haykırdı boş sokaklarda seni
Deli divane oldu
Aşkı yazdı seni yazdı bütün şiirlere
Şair oldu
Gökyüzüne en güzel en parlak yıldız oldu
Gökkuşağında en güzel renk
Mavi oldu pembe oldu
Senin varlığınla var oldu
Aşk oldu umut oldu
En güzeli kendini buldu….

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlan- ı aşk oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlan- ı aşk oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLAN- I AŞK OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bir demet gül
bir demet gül, @birdemetgul
23.7.2007 12:07:19
çok güzel:)
elçi
elçi, @elci
14.11.2006 16:31:19
sevginin bize ait olduğunu sanırız çoğu zaman ama bilmeyiz kendisine ait olduğunu bir gün bizi bırakıp gideceğini

gönlünüze sağlık
direniş
direniş, @direnis
6.11.2006 11:22:06
Ne kadar guzel bir siir, cok hostu

yurekten kutlarim

saygilarimla
ba
banu_elmacı, @banu-elmaci
6.11.2006 11:08:48
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür... Bu durumda aşk umut kapısı olduysa seven için...bence de en güzel yerini buldu... Sevgiyle kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL