Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hakanestezi
hakanestezi

İKİ YABANCI

Yorum

İKİ YABANCI

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1111

Okunma

İKİ YABANCI

İKİ YABANCI

Belki de sadece iki yabancı olmalıydık seninle.
Yoldan geçerken birbirini tanımayan,
Gözlerini kaçırmaya çalışmadan yürüyüp geçen iki yabancı…

Ya da sadece sen olmalıydın bu hayatta!
En güzel kıyafetlerinle oyununu oynamaya devam etmeliydin
Neden olmalıydım ki ben yanında?

Hayata bakmak nedir bilmem;
Ama sana bakmak kalbimi yaralayan bir hançere bakmak gibiydi.
Gözlerin hançer kadar keskin,
Yüzün ise hançerin işlemeleri kadar güzeldi…

Son sözlerimi söyleyemedim sana yine.
Ve söyleyemeyeceğim bir şiir daha yazdım sana
Hani kol düğmeleri vardır ya gece dahi olsa birleşirler
İşte aradaki fark “onlar birleşirler”…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İki yabancı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki yabancı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİ YABANCI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL