Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ŞiirKolikim
ŞiirKolikim

SENİ ÖZLEDİM

Yorum

SENİ ÖZLEDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1488

Okunma

SENİ ÖZLEDİM

seni okadar cok özledimki bilmem kac kere baktım resimlerine
yinede gitmedi sana olan özlemim
deniz gözlerine okadar cok baktımki sonunda kayboldum benliginde
gül yüzünü okadar cok seyrettimki her zaman hayalin canlandı gözümde

ellerimi seni düşünürken kalbime koydum senin yaptıgın gibi ama yinede dinmedi sızısı sanki yıllar olmuş seni görmeyeli sanki asırlar.
bir seni özledim birde ipeksi tenini ellerini tutmayı özledim
en cokda bana sarılmanı

mesala sahilde yürümeyi özledim seninle hiç yürümemişiz gibi
sana anlatamadıklarımı özledim dügüm dügüm olan lafları
gördügümde seni susmayı sadece gözlerine bakmayı özledim cıngınca gülmeyi sonunda sevişmeyi özledim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ ÖZLEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL