Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Genc_Radikal
Genc_Radikal

SOL YANIM

Yorum

SOL YANIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1217

Okunma

SOL YANIM

SOL YANIM

Ceza diye seni kesti tanrım ömrüme
Bilmiyor oysa
Ödülsün bana

Müebbet hapisim şimdi gözlerinde
Kaçamıyorum
Yüreğim intiharlarda

Çıkmaz sokaklarda yazılı adın
Bulamıyorum yolu
Çözülmez oluyorsun her defasında

Bakışların uzak artık
Yoksa yüreğinden mi düştüm sevgilim
Bundan mıdır, bin parça şimdi yüreğim

Çok canım yanıyor
Oysa emanetti sana
Canım

Avuçlarım kanıyor
Çaresiz kalıyorum
Yokluğunda

Baş edemiyorum sensizlikle
Sensiz eksik kalıyor hep
Sol yanım…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sol yanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sol yanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOL YANIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
29.1.2011 18:40:46
tebrikler diyorum .
selam sevgi dua ile....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL