Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tariye
tariye

VAZGECEMEDIGIM

Yorum

VAZGECEMEDIGIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1439

Okunma

VAZGECEMEDIGIM

VAZGECEMEDIGIM

vazgecemedigimsin
ekmegim-asim gibi ,
vazgecemedigimsin
hayalim-düsüm gibi ,
vazgecemedigimsin
gönlümde-gözümde yasim gibi
vazgecemedigimsin
ugruna ömrümü verdigim
özgürlügüm gibi....

GÜNES GÜNES

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vazgecemedıgım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vazgecemedıgım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAZGECEMEDIGIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selamettin PULAT
Selamettin PULAT, @selamettinpulat
24.1.2011 19:29:57
5 puan verdi

VAZGECEMEDIGIM


vazgecemedigimsin
ekmegim-asim gibi ,
vazgecemedigimsin
hayalim-düsüm gibi ,
vazgecemedigimsin
gönlümde-gözümde yasim gibi
vazgecemedigimsin
ugruna ömrümü verdigim
özgürlügüm gibi....

Bu kadar az bir dize kümesine bu kadar çok anlam yüklemek,bunu yazanı yürekten kutlamak gerek. Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL