Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GÜLSUYU
GÜLSUYU

özlenelimsin

Yorum

özlenelimsin

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

847

Okunma

özlenelimsin

özlenelimsin

Hiç tatmamıştım bu kadar acı ve feryat içinde kıvranışıma.
Öyle biri olmuşum ki;herkesi ve kendimi yok etme pahasına…
Ona öyle tutulmuşum ki;hiçbir zaman yanımdan ayrılmayacağına.
Öyle kaptırmışım ki kendimi onun kokusunu duyduğum her masa başında.
Ona öyle vurulmuşum ki;bir an dahi gözlerimi ayırmamak pahasına.
Ona öyle alışmışım ki;bir gülün suya ihtiyacı olduğu kadar…
O da benim için hava,su gibi öznelim olmuş..
Bu hayatta….

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özlenelimsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlenelimsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özlenelimsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL