Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Hamdiye Hatipoğlu
Hamdiye Hatipoğlu

konuşamıyorum

Yorum

konuşamıyorum

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1339

Okunma

konuşamıyorum

konuşamıyorum




İçimdekileri,
Suçlayınca kendimi
Konuşamıyorum

Üşüyorum
Titrerken bedenim
Buz kesiyorum

Nefretim kendime
Anlatamıyorum

Bu sıkıntıdan
Bu isyanımdan
Kurtulamıyorum

Affedemiyorum
Bu elleri
Bu nefesi..
Konuşamıyorum

Boğuluyorum
Bunalıyorum
Nefret ediyorum
Söyleyemiyorum

Girdap içindeyim
Battıkça batıyorum
Kâbus olmalı bu, Allahım!
Uyanamıyorum…



21Ocak2011
Cumh.cd.ork.Bursa..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Konuşamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Konuşamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
konuşamıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selamettin PULAT
Selamettin PULAT, @selamettinpulat
21.1.2011 11:12:08
5 puan verdi
Affedemiyorum
Bu elleri
Bu nefesi..
Konuşamıyorum

Boğuluyorum
Bunalıyorum
Nefret ediyorum
Söyleyemiyorum

Girdap içindeyim
Battıkça batıyorum
Kâbus olmalı bu, Allahım!
Uyanamıyorum…

Hüzün dolu güzel dizeler.Yüreğinize sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL