Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mehmet yıldırım
mehmet yıldırım

YAVAS YAVAS TÜKENIYORUM

Yorum

YAVAS YAVAS TÜKENIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1469

Okunma

YAVAS YAVAS TÜKENIYORUM


Sensizlik bozar düslerimin ahengini,
Alir götürür sevdamin kutsalligini,
Kaldirim taslarindan dövünüyor,
Hiçkirarak aglayan yagmur damlalari..

Berrakligini yitiriyor sana olan hislerim,
Zifiriyi özlemis safagin dargin karanligi,
Sinmis hücrelerimin terkedilmis derinligine,
Aglayan çiril çiplak deli çigliklarim…

Katil öfkem sana ait her seyi katletmis,
Harabeye dönmüs sensizlik sehirim,
Alir beni de yok eder yikintinin enkazi,
Bedeli ödenmez çok agir oldu sensizligin…

Mehmet Yildirim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yavas yavas tükenıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yavas yavas tükenıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAVAS YAVAS TÜKENIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL