Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sonur2005
sonur2005

YARANAMADIM

Yorum

YARANAMADIM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

983

Okunma

YARANAMADIM

YARANAMADIM

Ne Mecnun kavuşmuş Leyla’ sına ,
Ne Kerem Aslı’sına,
Ben kavuşabilir miyim hiç ?
Bu nasır tutmuş sevdamla sana…

Acılar içinde geçti hep ömrüm,
Sevdasını verecek yar bulamadım,
Sevdim hep sevilmek nedir bilmedim,
Sevdiklerime bile yaranamadım..

Alın teri dedim hep helal yedim,
Garibi besledim, kendim yemedim
Aşkımı dağlara dedim gizledim,
Yinede kimseye yaranamadım..

Sana da diyemem sevsem de seni,
Korlara atarım ben bu bedeni,
İçimde yanan o aşk ateşini
Kuşlar, ağaçlar ve taşlar anlasın kıymetimi…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Yaranamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaranamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARANAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ezo1973
ezo1973, @ezo1973
16.1.2015 18:24:17
5 puan verdi
NEDEN DİYEMİYORSUNUZ DYE SORMUYORUM SADECE TAHMİN EDEYİM, EGO, MEVKİ, MAKAMDIR. AMA İŞTE AŞKTA HESAP KİTAP OLMUYOR, BEN DE BİLİYORUM ONA NE MAL, NE MÜLK, NE MEVKİ, NE MAKAM VEREBİLİRİM. ONDAN DA SEVGİSİNDEN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM ASLA VE ASLA. ÇÜNKÜ GİTMİYOR MAL, MÜLK, MEVKİ, MAKAM ÖBÜR TARAFA. SADECE VE SADECE SEVEN BİR KALP, ODA ANCAK KARŞILIKLI OLURSA.

SEÇTİĞİNİZ RESİM DE İLGİMİ ÇEKTİ, SAKİNLİK, DÜZEN, TEMİZ VE TİTİZLİK VAR,HAYAL GÜCÜ DE YÜKSEK OLDUĞUNU ÇAĞRIŞTIRDI BANA. BİRAZ DA ANTİKALIK,YER DE DE EL İŞİ KİLİMLER VARDIR SANIRIM.
SAYGILARIMLA,
hayatbuysa ben yokum
hayatbuysa ben yokum, @hayatbuysabenyokum
8.1.2011 11:57:05
seven yüreğin dilinden anlayan bir yürek elbette vardır rahat olsun için değerli dostum. insanlara yaranmak çok zordur zaten iyi bilirim . ama yaptığın herşey seni mutlu ediyorsa, kimseye yaranmak önemli değil bence.önemli olan içinin rahat olması tavsiye ederim öyle düşün o zaman daha az canın yanıyor. kutlarım seni sevgiler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL