Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
AsL-sEda
AsL-sEda

İKİ KİŞİLİK AŞK GEMİSİMİ YOKSA TEK KİŞİLİK ÖLÜM GEMİSİMİ?

Yorum

İKİ KİŞİLİK AŞK GEMİSİMİ YOKSA TEK KİŞİLİK ÖLÜM GEMİSİMİ?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2203

Okunma

İKİ KİŞİLİK AŞK GEMİSİMİ YOKSA TEK KİŞİLİK ÖLÜM GEMİSİMİ?

İKİ KİŞİLİK AŞK GEMİSİMİ YOKSA TEK KİŞİLİK ÖLÜM GEMİSİMİ?

yalnızlar limanından kalkıp
sonsuzluğa giden ölüm gemisine binmek üzereyken
elimden bir melek tutup beni sevgi limanından kalkıp
sevda şehrine giden aşk gemisine doğru çekti...
Bu iki kişilik aşk gemisinemi yoksa tek kişilik ölüm gemisinemi binsem..????

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İki kişilik aşk gemisimi yoksa tek kişilik ölüm gemisimi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki kişilik aşk gemisimi yoksa tek kişilik ölüm gemisimi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİ KİŞİLİK AŞK GEMİSİMİ YOKSA TEK KİŞİLİK ÖLÜM GEMİSİMİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL