Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yücel-3
yücel-3

GÖNÜL HATIRINA

Yorum

GÖNÜL HATIRINA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1062

Okunma

GÖNÜL HATIRINA


ESTİM YÜCE DAĞLARDA,
DELİ GÖNÜL USLANIR DİYE,
SARDIM SİNEYE DERDİ CEFAYI ,
DUYDUNMU BİDENEM SENİN HATIRINA.

UMUTLARIMI DÜŞ EYLEDİN,
BU GÖZLERİMİ YAŞ EYLEDİN,
BİR AKILSIZ BAŞ EYLEDİN ,
DUYDUNMU BİDENEM SENİN HATIRINA,

BASTIĞIN YERLERİ YOL EYLEDİM ,
NİYE ÇATTIN KAŞLARINI Kİ NE SÖYLEDİM ,
YIKTIM GÖNÜL DAĞINI SANA KÖŞK EYLEDİM ,
DUYDUNMU BİDENEM SENİN HATIRINA .

BU CANI SANA FEDA EYLEDİM ,
SEN KIYMETİNİ BİLMEDİN,
NE BİR HABER NE SELAM SÖYLEDİN ,
ÇEKTİM KAHRINI BU GÖNÜL HATIRINA.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül hatırına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül hatırına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL HATIRINA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL