Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
adnuf
adnuf

YAZMAK

Yorum

YAZMAK

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1173

Okunma

YAZMAK

YAZMAK

Bilmiyorum yaşamak mı daha zor
Yaşadığını bilip de olmamak mı
Karanlığın içinde kaybolmak mı
O karanlıkta yaşamak mı
Aslında asıl aydınlık karanlıktır bize
Beni düşündüren tek şey
Kalbimi açtığım tek an
Kendimi duyduğum tek ses...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Yazmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sami ASLAN
Sami ASLAN, @samiaslan
25.3.2011 00:26:23
karanlıkta yaşamayı neylersin şairem gündüzler varken tebrikler
savran
savran, @savran
19.3.2011 10:54:35
tebrikler şairin olsun
az sözle çok şey söylenmiş
kaleminiz daim olsun
os-man
os-man, @os-man
28.12.2010 18:27:30
4 puan verdi
güzel bir kuple olmuş yalın,doğal
güzel şiir Funda yüreğine sağlık :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL