Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
scorpionsss
scorpionsss

Yoksulluğum

Yorum

Yoksulluğum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

764

Okunma

Yoksulluğum

Boşalırcasına yasıyorum aşkı yağmurda,
Taki gidişinle dinene kadar bize ait bu hayat.
Artık hüznü makamıyla bile yaşayamıyorum,
Muammalı bir klarnet sesi gibi geliyor yalanlar,
Sonu bile hatırlanmayan anılar, zamanlar,insanlar.
Şimdileri bir ses bile duysam ismini içeren,
Aslında ben içerleniyorum, kendi içimden.
İşte saklaması zor duygular besliyorum kalbimde,
Ve içimde hiç dinmeyen bu aşkı,
Ancak başka bir aşkla durdurabiliyorum.
Yokluğunda, yoksulluğumda………..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yoksulluğum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoksulluğum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoksulluğum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL