Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Alptekin Yazar
Alptekin Yazar

Çaresiz Kalıyorum

Yorum

Çaresiz Kalıyorum

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1048

Okunma

Çaresiz Kalıyorum

Çaresiz Kalıyorum

Böyle mi geçecek günlerim?
Ağlamak istiyorum
Kalbimi aşkına
Bağlamak istiyorum
Kavuşmayı düşünüyorum
Gönlümü avutuyorum
Ellerim titriyor
Sensizlik eritiyor
Artık gülmüyorum
Seni görmek için
Yaşamak istiyorum.
Karanlıklara doğru ilerliyorum,
Seni bulamıyor...
Çaresiz kalıyorum.


Alptekin Yazar
Şavşatlı
24.12.2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çaresiz kalıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresiz kalıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çaresiz Kalıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
guler birsozu
guler birsozu, @gulerbirsozu
25.12.2010 03:11:36
Şiirler hüzünlü olunca
Duygusu fazla oluyor...Çare'ne kavuşup
Mutlu olmanı dilerim.
Yüreğine saglık
Çok saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL