Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MEFTÛN.
MEFTÛN.

ŞİİRLERİM

Yorum

ŞİİRLERİM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

953

Okunma

ŞİİRLERİM

ŞİİRLERİM


Sevgilim benim,
Vefalı yarim,
Gönül gözüm,
Kadim sırdaşım;
En can arkadaşım.
Kopamam onlardan ben,
Kopamayız birbirimizden,
Sevinçlerimde,hüzünlerimde,
En acılı günlerimde;
Onlar; olmuştur hep benimle.
Zaman zaman küssekte,
Fazla sürmez barışırız yine,
Süresi yok; kenetlendik,
Bir ömür yaşayacağız,
Şiirlerim benim,
Ben şiirlerimin;
ESARETİNDE

Ali Aşkın KURT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiirlerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirlerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
20.12.2010 21:47:03
5 puan verdi
KUTLARIM ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR OKUDUM.
SAYGILARIMLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL