Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bekir güçlüer
bekir güçlüer

ŞAİR

Yorum

ŞAİR

( 3 kişi )

6

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1401

Okunma

ŞAİR

ŞAİR

Hangi şair, eleştirilmedi ki?
Ben de niçin, eleştirilmeyeyim.
Şiir ne? Şair kim? Nerden bileyim.
Aslında ben; şair filân değilim.

Kağıdı, kalemi elime aldım,
Şöyle; ölçülü bir de şiir yazdım.
’Yağdı yağmur, çaktı şimşek’ yazdım da,
Namık Kemal ne dedi? Duyamadım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
2.7.2011 10:14:12
5 puan verdi
:))))))))))))))))))))
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
16.1.2011 11:45:33
:) çok hoştu

şiir yazıyorsak ki yazıyoruz
iyi ya da kötü
eksik fazla
hatalı hatasız
şairizdir o zaman
Özcan SOYLU
Özcan SOYLU, @ozcansoylu
20.12.2010 16:56:15
Çok sempatik, akıcı olmuş. Bazen unutkanlık iyidir değilmi. :)
Aysel AKSÜMER
Aysel AKSÜMER, @ayselaksumer
20.12.2010 12:25:46
5 puan verdi
Beğeniyle okudum. Teşekkürler paylaşımınız için. Saygılarımla..
cemre2
cemre2, @cemre2
20.12.2010 11:23:15
Meyveli ağaç taşlanır.Güzel şiirdi.Tebrik ederim.sevgilerimle...
vega4
vega4, @vega4
20.12.2010 10:00:35
5 puan verdi
Sayın Güçlüer, sizin bu işi mükemmel yapacağınıza dair ışığı; peşi peşine sıraladığınız vecize kıvamındaki iki güçlü şiirinizden anlamamak mümkün değil.Eminim, Namık Kemal : ''Bu güne kadar nerdeydin ? '' demiştir.Tebrik ediyor sevgi ve saygılar sunuyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL