Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gemici1967
gemici1967

FIRTINALI BİR GECE

Yorum

FIRTINALI BİR GECE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1681

Okunma

FIRTINALI BİR GECE

FIRTINALI BİR GECE

Yine yağmurlu başladım ilk güne
Hiç durmadı yağmur yağdı bütün gece
Sahile vuran dalgaların ahenki
Rüzgarın deli ama çıldırmış sesi
Çakıyor gözlerimde deniz feneri


Gecenin sessizliğinde bir gemi
Azgın dalgaların kucağında ilerliyor
Fırtınadan ürkmüşçesine havalanan martılar
Kanat çırpıyor gecenin koyu siyahında



Şehrin ışıkları donuk görünmüyor
Hava puslu ışıklar sönük
Şİmşekler çakıyor adeta
Beynimin tam orta yerinde
Fırtına dinmeyecek biliyorum
Hava soğuk vede ürkek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fırtınalı bir gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırtınalı bir gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FIRTINALI BİR GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL