Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Arkadaş Ciran
Arkadaş Ciran

Bir avuç düş

Yorum

Bir avuç düş

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1043

Okunma

Bir avuç düş



Düşleri olan bir avuç dolusu insandık

Kimin avucundaydık

Kimin gözleriydi üzerimizdeki

Bir avuç düş

Bir avuç insan

Vardık yada yoktuk

Neydi düşlerimiz

Gözleri bulutlarda hayatlardık

Yaramaz birer çocuktu düşlerimiz

Tanrının bahçesine kaçan

Ve tanrının keskin bıçağı ucunda

Yok olduk

Biz yoktuk

Düşlerimiz yok

Ve galiba tanrı…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Bir avuç düş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir avuç düş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir avuç düş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kutbo
kutbo, @kutbo
9.1.2011 16:39:41
5 puan verdi
gerçekleşmesi mümkün olmayan düşlerle
var olmaya çabalarız hep..
tüm yoklukları bilerek üstelik...
ikilemlerimiz....bunlar
...
selamlar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.12.2010 21:16:46
Beğeni:
0
Okunma:
1043
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL