Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yolcu19
yolcu19

alınyazısı

Yorum

alınyazısı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

888

Okunma

alınyazısı

Nefes kadar yakınımdasın
Sonsuzluk kadar uzakta
Hayat kadar bağrımdasın
Hayal kadar ufukta

Dokunulmazımsın konuşulmazım
Kazanırken kaybettiğim
Kaybolurken hayallerde bulduğum
Yanımdayken hasretiyle solduğum
Iraklardasın benden çok ıraklarda

Kaderimsin yanımdayken kederlendiğim
Söküp atamamaklığım bırakıp kaçamamaklığımsın
Dokunsam sarılsam bilirim buhar olursun
Vazgeçmeye kıyamadığım, alınyazımsın alınyazımsın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alınyazısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alınyazısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
alınyazısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
31.7.2007 02:43:14
Beğeni:
0
Okunma:
888
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL