Göz göze geldiğimizde Gözlerinde gördüm kendimi O anda anladım Bana olan sevgini Bilirdim ki o gözler Her yerde beni izler Biraz derin bakınca İlanı aşk eder Geç tanıştık seninle Bakıştık ömür boyu Bizimkisi yalnızca Temiz bir göz oyunu Gözlerimiz kavuşsa Güzel olmazdı sonu
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevdanın ne yapacağı belli olmaz...bazen göz,bazen tebessüm bir tuzaktır...Gönül buna hazır olmalı... acılarıyla... yüreğinize sağlık...şiiriniz güzeldi...Entellektüel.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.