Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
üreksoy mobilya
üreksoy mobilya

HAYAT DERSİ

Yorum

HAYAT DERSİ

( 2 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1177

Okunma

HAYAT DERSİ

HAYAT DERSİ



Hasret çektik,çile çektik yılmadık,
Gurbet elde neler gördük,gülmedik,
Bir gün olsun gonca güller dermedik,
Hayat,size neler verir bilmiyom.

Karlı dağlar aştık,suların içtik,
Patika yolundan zorlukla geçtik,
Güzeller içinde güzeli seçtik,
Hayat,size neler verir bilmiyom.

Ana,baba,kardeş hasreti zordur,
Deseler ki,bana dünyayı durdur,
Elimden gelmiyor,mecalim yoktur,
Hayat,size neler verir bilmiyom.

Adil der,bırakmayın tatlı dili,
Çay olup taşsada gözünün seli,
Çevirmeyin geri,uzanan eli,
Hayat,size neler verir bilmiyom.

09.12.2010
Adil ÜREKSOY
’Adil’ce’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayat dersi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat dersi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT DERSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
10.12.2010 19:35:45
5 puan verdi
tek kelime harika tebrikler hocam puanım tamdır
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
9.12.2010 16:34:12
ders veren şiirdi.yüreğinize sağlık güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
Jale Keskin (Karadurmuş)
Jale Keskin (Karadurmuş), @jale-keskin-karadurmus
9.12.2010 14:38:43
5 puan verdi
Hayatın bize neler getireceği bilinmiyor Maalesef ki bir saat sonramızı tahmin bile edemiyoruz. Emek verilmiş çok güzel bir eser. Tebriklerimle efendim.
m.demirel
m.demirel, @m-demirel
9.12.2010 11:20:39
Efendim; Ürekoy ismini görünce dedim ben bu ismi azbuzda üyelerimin arasında görmüştüm. Şiirinizi okudum gönlünüzün bu işe yatkın olduğunu söyleyebilirim. Daha güzel şiirlerinizde buluşmak üzere, Sizdende yorumlar beklediğimi bilmenizi isterim. Yürek sesiniz susmasın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL