Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ja
jamesss

AGLIYORUM YİNE

Yorum

AGLIYORUM YİNE

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

851

Okunma

AGLIYORUM YİNE

Güneş ne güzel doğuyor
Her sabah pencereme
Bu kadar guzellıgın ıcınde
Dınecek sanmıstım gözyaşlarım
Dinmiyor işte sen yoksun

Beklıyordum beklıyordum seni
Güneş ile bırlıkte dogacaksın dıye
Bıtmedı askım sana bitmedı guzelım
Ama sen gıttın ve ben bıttım

Aglamak kar etmıyor artık
Biliyorum dınmeyecek gözyaşlarım
Evet yıne soyluyorum
SENİİ ÇOOOK SEVIYORUM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aglıyorum yine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aglıyorum yine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AGLIYORUM YİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
8.12.2010 15:32:43
Beğeni:
0
Okunma:
851
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL