Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
canbolat demirci
canbolat demirci

Hadi sen gel

Yorum

Hadi sen gel

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

Hadi sen gel

Şenay Demirci


Ah! Gel diyebilseydin keşke..
Umutlarımı zincir yapıp asmışken hazır
Ayağımda kördüğümlere dönüşmeden
Ve geçmeden halkaları boynuma
Gel diyebilseydin keşke...
Tüm keşkelerim seninle başlarken
Ve sen bazenlerini sıralarken
Gülüşü güzel
Kendisi gözbebeğimde
Ah! Keşke...
El salladım göremediğin
Karanlıklar dolusu korkular bıraktım
Sensiz denizlere
Esmedi rüzgâr...
Düşlerime bile gelmedin ey yâr!
Gelmedin düşlerime...
El ettim, görmedin
Karanlıktı belki.
Seslendim...

Hadi sen gel!!!
Çöz prangalarımı
Bir rüzgâr estir şöyle
Savrulsun korkularım, tut elimi
Kopsun umutsuzluk halkalarım....
Hadi sen gel!


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hadi sen gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi sen gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hadi sen gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL