Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mert16
mert16

Aptal İnsan

Yorum

Aptal İnsan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1226

Okunma

Aptal İnsan

Aptal İnsan

Bekler insan,
Bazen bilirken ne olacağını,
Bazende bilmezken.
Gariptirki bazıları engel olmaya çalışır,
Bilmezken ne olacağını.

Zamanla herşey geçer demiş eskiler
Yanlış söylemişler.
Zamanla herşey değil,
Birtek zaman geçer.

İnsan unutmaz aslında,
Unutmak istemezse unutmaz.
Fakat düşünebilen tek aptaldır insan,
Unutmayı istediği zaman.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aptal insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aptal insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aptal İnsan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.12.2010 19:58:11
Beğeni:
0
Okunma:
1226
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL