Dilimde şarkı oldu ismin Yüreğime çığ gibi doldu sevgin Seninle sevgiyi öğrendim Canım sevdiğim
Şu yalancı dünyada Gerçeğim oldun sevdiğim Umutsuz yaşayan bu kula Umut oldun sevdiğim
Alfabeyi artırsam Yıldızları toplasam Saman yoluna uzun uzun yazsam Yinede sevgimi anlatamam sevdiğim
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgili Bedaliza RİZE nin güzelliği dile getirildi o duygulu şiiriniz eşliğinde..Aslen Trabzon luyum ama doğma büyüme Rize deyim.. Demli çay kıvamında tebrikler..
sevgili hemşerim aşkı anlatmak kolay değildir üzülme çok güzel di dizeler.yüreğine sağlık canım rizeme kucak dolusu sevgi ve selamlar, ,,,,,,,,RİZE_ 53,,,,,,,, off offf canım yeşil rizem çok sene oldu senden ayrıldım, yüreğimde hasretın var unutamam zıraatta o demli çayından tadamam, ah ah seni özlemedim hiç diyemem..
ayla_v_you tarafından 7/30/2007 1:21:46 PM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.