Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
za
zafran

SESSİZ GEMİ

Yorum

SESSİZ GEMİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1250

Okunma

SESSİZ GEMİ

SESSİZ BİR GEMİYDİ İÇİMDEN GEÇEN
ELİNDE ISLAK MENDİL,GÖZÜNDE YAŞLARLA
MAHSUN VE HÜZÜNLÜ
DURUYORDUN YÜREĞİMİN GÜVERTESİNDE

HİÇ AKLIMA GELMEZDİ
BİR GÜN SIRTINI ÇEVİRECEĞİN
SENİN YÜREĞİNİ SIZLATAN AYRILIK
BENİM BEDENİMİ DEPREMLERE GEBE BIRAKTI
VE SEN GİTTİN

SESSİZ BİR GEMİYDİ İÇİMDEN GEÇEN
BEN ŞİMDİ Ö GEMİNİN BIRAKTIĞI DALGALARLA BOĞUŞUYORUM
KIYILARA VURULAN ÖMRÜMÜ
YOKLUĞUNUN DERİNLERİNE GÖMÜYORUM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sessiz gemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz gemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZ GEMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FATOŞ
FATOŞ, @fato26
1.11.2006 19:11:48
SESSİZ BİR GEMİYDİ İÇİMDEN GEÇEN
ELİNDE ISLAK MENDİL,GÖZÜNDE YAŞLARLA
MAHSUN VE HÜZÜNLÜ
DURUYORDUN YÜREĞİMİN GÜVERTESİNDE...
saygılarımla

ruyabahcesi
ruyabahcesi, @ruyabahcesi
1.11.2006 14:22:44


Güzel sözler...
Betimlemeler değişik bir çalışma ürünü.

KIYILARA VURULAN ÖMRÜMÜ
YOKLUĞUNUN DERİNLERİNE GÖMÜYORUM............

Ben bu sözlere takıldım.
Başarılı bir şiir örneği.

Kutlarım,saygılar sunarım.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL