za
23 şiiri kayıtlı

YİTİĞİM

zafran
  5,0 / 1 kişi ·2 beğenme · 3 yorum · 1263 okunma

YİTİĞİM


Gündür gelir geçer
Ben halimi anlatacak cümleler ararım
Kara kalemden renksiz kağıda akmışların içinde...

Sonra derki bi yüreği yaralı;

’’Ben seni sevdiğimden beri ilmek ilmek hasreti işler ömrümün gergefine zaman’’

Bakarım ki yüreğimin kadifesine ipekten sevdan işlenmiş..
Ordan gelirmiş hasret kokan her türküye aşinalığım
Vakitsiz dalıpta seni ararmış kitlendiği ufukta gözlerim

Sen yanı başımdaki yitiğim
Diz boyu bi ummanda cana kast etmek olur senden vazgeçmek
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
YİTİĞİM şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

YİTİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
21 Temmuz 2010 Çarşamba 10:50:22


Duygusu güzel bir şiir.fakat fazlaca kullanılan '' ben '' şiirde düşüklüğe sebep olmuş.
Ben yazmasanız da '' siz '' olduğunuzu anlayabilir okuyucu.Bir de '' ordan''-'' oradan '' olarak yazılmalıydı.

tebrik ederim


Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibizafran , şiirin sahibi
22 Temmuz 2010 Perşembe 11:32:12
Çok sağolun. Kulağıma küpe olacak tavsiyeniz ve uyarınız.
21 Temmuz 2010 Çarşamba 10:45:04

’’Ben seni sevdiğimden beri ilmek ilmek hasreti işler ömrümün gergefine zaman’’

Etkili, özel bir şiirdi.
Tebriklerim, sevgi ve saygılarımla.
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibizafran , şiirin sahibi
22 Temmuz 2010 Perşembe 11:31:06
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ama bu cümle bana ait değil.Sahibini bilmediğim bir yazdına alıntıdır. Okuduğumda diken diken etmişti tüylerimi. Yani tam halimin tarifyidi. Bu sebeple özellikle değinmek istedim bu cümleye.
20 Temmuz 2010 Salı 13:06:49



güzel


saygılar
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibizafran , şiirin sahibi
22 Temmuz 2010 Perşembe 11:29:37
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ama bu cümle bana ait değil.Sahibini bilmediğim bir yazdına alıntıdır. Okuduğumda diken diken etmişti tüylerimi. Yani tam halimin tarifyidi. Bu sebeple özellikle değinmek istedim bu cümleye.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.