Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hamza asal
hamza asal

YEMİNİMİ DE BOZDUM

Yorum

YEMİNİMİ DE BOZDUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1050

Okunma

YEMİNİMİ DE BOZDUM

İçmem diyordum yeminim vardı
Kendi kendime yine içtim bu akşam
Dolaştım Çanakkale sahillerinde
Denizde benim gibi coşmuştu
Sonra sen geldin aklıma bir de kardeşim Yusuf
Canım da çok sıkılıyordu
Güldüm kendi kendime
Hep merak ederdim
Sabah oldu çıktım
Gittim Gülhane Parkı’na
Ceviz ağacı aradım bulamadım
Otururken bir gün sabahçı kahvesinde
Dediler ki Newton kafasına elma düşmüş
Yerçekimini bulmuş, bulmuş da ne olmuş
Şu evrende çok yere düşenleri de gördüm
ANGUT’ ları da gördüm
Hamza ASAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeminimi de bozdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeminimi de bozdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMİNİMİ DE BOZDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
4.12.2010 20:09:31
Anlamlı hiciv dizeleriydi şairini kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL