Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
PİPO
PİPO

DİYE'SİZ ŞİİRLER

Yorum

DİYE'SİZ ŞİİRLER

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1019

Okunma

DİYE'SİZ ŞİİRLER

DİYE'SİZ ŞİİRLER









şaşırma diye;

adam sevdalarda aklını yitirdi
bütün kapılar kapalı çünkü
ve sürgüler çekilmiş




karanlığa alışma diye;

geceyi zifire teslim
saatleri şaşırdığımız otobüs durağı rengin
gün ışıyana kadar replikleri karıştırdığımız




gülüşme diye;

saçların saçmalamak için var zaten
ne de güzel çoğalıyor ellerimde
sabah ezanından önce yitirilmiş adam




sevişme diye;

sanatsal bir aşkın
dudak uçuklatan son sahnesini yolluyorum sana
diye’siz şiirlerden arta





PİPO


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Diye'siz şiirler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diye'siz şiirler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİYE'SİZ ŞİİRLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
balzamin
balzamin, @balzamin
15.12.2010 00:33:26
ne diye
bir araya gelsin ki parçalar,;parçalı kalma hali değişmeyecekse...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL