Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MASSİMO
MASSİMO

(ÖmüR)

Yorum

(ÖmüR)

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1542

Okunma

(ÖmüR)


haydi kurtar!

kurtarabilirsen;

son parantezinden

aması maması yok!

ve lütfen

saçlarını ürkütmeden.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
(ömür) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz (ömür) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
(ÖmüR) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
akdenizce
akdenizce, @akdenizce
23.10.2007 00:51:42
Çok güzel... Teşekkürler...
Secde Gülü
Secde Gülü, @secdegulu
29.7.2007 15:13:27
...haydi kurtar!

kurtarabilirsen;

son parantezinden

aması maması yok!

ve lütfen

saçlarını ürkütmeden.

...
Farklı düşündüren bir anlatım hakim olmuş şiirinizde.Hoş..Gönlüne sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL