Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
NİHAT İLİKCİOĞLU
NİHAT İLİKCİOĞLU

ÖNCE SAĞLIK

Yorum

ÖNCE SAĞLIK

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2047

Okunma

ÖNCE SAĞLIK

ÖNCE SAĞLIK

Para mı?
Aşk mı?
İş mi deseler.
Önce sağlık derim.
Her işin başı sağlık.
Sağlığın olmazsa paranın hiçbir değeri olmaz.
Para ver hadi kurtul çaresiz dertlerinden.
Sağlıklı günlerini geri getir.

Aşk diyorsan.
Koskoca bir yalan.
Sağlıkta sevdiğin yanında,
Hastalan yaklaşmaz yanına.
En kolay atlatılan grip,
Korkar bulaşacak diye.
Kaçar senden köşe bucak.

İş mi?
Hasta iş yapamaz diye iş vermezler.
Hastalandı diye işine son verirler.
Hasta hasta.
Zaten bir çivi bile çakamazsın.
Dermanın olmaz bilmezler.

Demek ki;
Önce sağlık.
Sağlığın olmazsa her şeyi kaybetmeye mahkûmsun.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Önce sağlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Önce sağlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖNCE SAĞLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yağmur Kelebek
Yağmur Kelebek, @yagmurkelebek
30.11.2010 23:44:31
5 puan verdi
Değerli şairim, mutlaka her işin başı SAĞLIK . Duyarlı yüreğinizi canı gönülden kutlarım güzel anlamlı konuyu canlandırdınız. tbrkler Sevgilerimle .
Yağmur Kelebek
Yağmur Kelebek, @yagmurkelebek
30.11.2010 23:23:14
5 puan verdi
Değerli şairim, mutlaka her işin başı SAĞLIK . Duyarlı yüreğinizi can-ı gönülden kutlarım güzel anlamlı konuyu canlandırdınız. tbrkler Sevgilerimle .
BOZKIR'İ
BOZKIR'İ, @bozkiri
30.11.2010 07:20:36
EYVALLAH TABİKİ HER İŞİN BAŞI SAGLIK.
SAGLI OLMAYAN IN HİÇ BİR İŞİ OLMAZ.
KUTLUYORUM HAKLICA SÖZLERİNİZİ VE YÜREK NAGMELERİNİZİ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL