Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
as
aster

YOKLUK

Yorum

YOKLUK

( 3 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1169

Okunma

YOKLUK

İnsanlar
Yaşanmışlıklar
Anılar diye baktığım fotoğraflar..
Dalgalara kapılmış küçük bir sandaldayız her biriyle
Ardımız fırtına önümüz meçhul
Karanlık gece
Korkumuz yok olmak olmalı git gide
Git gide...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yokluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yokluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOKLUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fide Erken
Fide Erken, @fideerken
31.7.2011 13:16:57
Yok olmalı korkular...
Derin,güzel şiiriniz.Tebrikler
sinan toraman
sinan toraman, @sinantoraman
12.3.2011 00:05:45
Doyumsuz dizeler...
çok çok güzel...
Kutluyorum şairi..
Etkili Yorum
DemAN
DemAN, @deman
18.11.2010 09:52:26
5 puan verdi
Zaman ardımızda bir rüzgar gibi durur ve boyuna itekler son durağa doğru lakin önümüzdeki muamma olan nereye gideceğimiz ise meçhuldur.

Düşündürdü...

Sevgili Sevil;
Değerli şiirinizi ve yüreğinizi kutlar ve esenlik dolu bayramlar dilerim.


Ve nice dolu şiirli bayaramlara...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL