Gidecekse eğer, Şehre yağmur yağdığı gün gitsin. Ağladığımı görmesin.
Durup iki arkadaş konuşuyoruz. Zannetsin ki; kırk yıllık dostuz. Herkese sorduğumu, aradığımı düşünmesin.
Ve bir gün görürse eğer, Şehre kar yağdığı gün görsün. Yaşlandığımı bilmesin.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bu ufacık dizelerde bir sürü anlam taşıyan kocaman bir şiir var . O kadar sitem etmissiniz ki yüreğinizi durduramadınız ve kaleme döküldü az ve öz tbrk ederim . Sevgilerimle
Kısa bir şiir ama anlamlı bir şiir. İlk üçlük ve son üçlük birbiri ile çok uyumlu olmuş. Yalnız aradaki üçlü pek uymamış gibi gözüküyor. Yinede güzel ve anlamlı bir şiir hemşehrim. Sevgi ile esenlikle kalınız.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.