Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İzzet KOCADAĞ
İzzet KOCADAĞ

Sitemkâr

Yorum

Sitemkâr

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1223

Okunma

Sitemkâr


Unut adımı unut, diline yük olmasın,
Yeter dile düştüğüm, başka kimse bilmesin.
Dilerim ki Tanrı’dan, sen de çek bu sancıyı,
Sürsün ömrün boyunca, asla şifa bulmasın.

27 Eylül 1987-Pazar / Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sitemkâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sitemkâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sitemkâr şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ozanali
ozanali, @ozanali
2.11.2010 11:22:27
5 puan verdi
puanım tam

selamlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
2.11.2010 11:19:57
5 puan verdi

Unut adımı unut, diline yük olmasın,
Yeter dile düştüğüm, başka kimse bilmesin.
Dilerim ki Tanrı’dan, sen de çek bu sancıyı,
Sürsün ömrün boyunca, asla şifa bulmasın.

aminn..:O))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL