senin kanunların var benim gerçeklerim senin ihtimallerin var benim ay’ım güneşim senin sırça köşkün var benim denizlerim sorgusuz sualsiz ah bir anlasan
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
senin kanunların var benim gerçeklerim senin ihtimallerin var benim ay’ım güneşim senin sırça köşkün var benim denizlerim sorgusuz sualsiz ah bir anlasan
------------- Kısa ve öz anlatımlarınla Virane gönüllerden bir mesaj Ah o güzel düşüncelerin esiri olabilseydim, Yaşadım yaşamak denirse eğer Bir altın kafesmiş senden öncesi Aldatıp durmuşum kendimi meğer Bir tatlı hevesmiş senden öncesi Binlerce renk varmış siyahtan başka Binlerce zevk varmış günahtan başka Bomboş bir hayatmış veselam
Güzel ve harika şiiriniz için buda benden olsun... Sevgim sevgin olsun can şaire ,sevgi ve saygıarımla...
Desem ki şimdi metin eloğlundan kopya çekti,yok tamamen mantıksız...Sosyal bir mesaj desem...bize ne?....Eee,pekisini de şair koymuş zaten...Uzatmayayım işte!
Ah bir anlasa insan!:)
güzeldi şairim...Bu manada yazmadığınız belli ama eleştri yapanın zevkidir bu..:))
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.