Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hs
hsnbzkrt

GÖNÜL ALACAĞIN OLSUN

Yorum

GÖNÜL ALACAĞIN OLSUN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1110

Okunma

GÖNÜL ALACAĞIN OLSUN

Başıma bin bela açtın
Gönül alacağın olsun
Derde bırakıpta kaçtın
Gönül alacağın olsun

Aldatıp attın kenara
Gözyaşım döndü pınara
Saf kalbime açtın yara
Gönül alacağın olsun

Vefalı bilirdim seni
Sende taşa vurdun beni
Harap ettin bu bedeni
Gönül alacağın olsun

Hep gidersin bu garibin üstüne
Bürünmüşsün meğer kuzu postuna
Dost olan yapmazdı seven dostuna
Gönül alacağın olsun

Ne yaptım bilmem ki sana
Hep ızdırap verdin bana
Acımadın şu Hasan’ a
Gönül alacağın olsun

Hasan BOZKURT
Kömüşören Köyü
YERKÖY / YOZGAT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönül alacağın olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül alacağın olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL ALACAĞIN OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL