Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gordion
gordion

Anasır-ı Erbaa

Yorum

Anasır-ı Erbaa

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1703

Okunma

Anasır-ı Erbaa

Anasır-ı Erbaa


Hani dünya dört elementen ibaretti ya
bende dört elementim artık hayatta
toprak aşkım
hava özlemim
su içimdeki çocuk
ateş Mecnunum
dünya nasılsa
ben öyleyim işte
gözünün karasında kokladım
toprağın aşkın kokusunu tatıverdim
yüreğimde çizdim seni toprağından alarak
hava da neredeysen
özlemimi çektim nefesimle
bıkmadan usanmadan
suydu içimdeki çocuk
bir deniz gibi berrak
bir yağmur damlası kadar temiz
ateş;
leylanın mecnunun gibi
onlar ölüm ile kavuşsada ben seninle
Mevlanın Şemsi sevdiği gibi
aşikar onların sevmesi
bıkmadan usanmadan
sevdiğin her cefasını çekmek
sevmek
toprak aşkım
hava özlemim
su içimdeki çocuk
ateş mecnunum

gordion (gülözkan)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anasır-ı erbaa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anasır-ı erbaa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anasır-ı Erbaa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayavuz22
ayavuz22, @ayavuz22
27.10.2010 10:46:02
ateşin içindeki toprak onu leylanın kollarından koparıp, mevlanın havasıyla doldursun ve bir su masumiyetiyle asıl toprağına kavuştursun.
GÖKDERE Aşur Şahin
GÖKDERE Aşur Şahin, @gokdere-asur-sahin
26.10.2010 19:27:17
Yüreğinize sağlık zevkle okudum sevgiler saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL