Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
erman
erman

KIRIK

Yorum

KIRIK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1348

Okunma

KIRIK

KIRIK

Marifetse sevmezken

Seviyor gibi görünmek

Kutlarım seni;

Hünerse kalp kırıklarını

Toplamak

Kutlarım seni

Ama dikkat et

Bende ki kırıklar

Sakın kesmesin elini

05/02/2005 cumartesi 19:50

R:ERMAN AKPINAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
me
melih, @melih
20.7.2007 16:27:03
güzel bir kısa.

tebrik ederim.

saygılarımla.

cemilmelih.
nazzo
nazzo, @nazzo
20.7.2007 10:15:05
yüreğine sağlık şair kardeşimm...artık insanlar sevmiyorken bile seviyormuş gibi gözüküyolar..her şey yalanlaştı..yobazlaştı malesef....inanasım gelmiyor inan insanlara ama ne çare ....sonu var mı böyle hayatın..sevgiyle kal..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL